שימוש ב macrodantin 100mg

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/06/2012 | 16:56 | מאת: שירה

אני בת 19 ואני סובלת מדלקות בשתן חוזרת בעקבות יחסי מין רופאת נשים נתנה לי מרשם לmacrodantin האם אפשר לקחת יותר מאחד ביום או שאין צורך ? האם זה צריך להיות לפני או אחרי יחסי המין ? האם מותר לשתות עם זה אלכוהול ? מה התופעות לוואי ?

21/06/2012 | 16:58 | מאת: שירה

והאם יש תגובה בין שתי תרופות אני לוקחת גלולות מסוג diane 35?

21/06/2012 | 18:14 | מאת: שני כרמי

עלולה להיות התנגשות בין נטילת מקרודנטין לבין נטילת גלולות, אם המקרודנטין יגרום לך לשלשולים. כל עוד לא תסבלי משלשולים, לא צפויה בעיה עם הגלולות. אם המקרודנטין גורם לשלשול, קיים חשש שהגלולות לא יספגו כראוי, יעילותן תרד ואת לא תהיי מוגנת. במקרה כזה תצטרכי להשתמש באמצעי מניעה נוספים. אם-כן, היי עירנית. לבריאות.

21/06/2012 | 18:07 | מאת: שני כרמי

שירה שלום. בשימוש מניעתי, המינון המומלץ הוא כדור אחד ביום ולא יותר. קחי את הכדור בערב, עם ארוחת הערב. אין קשר לזמן יחסי המין. הנטילה הקבועה אמורה למנוע באופן קבוע, שגשוג של חיידקים בדרכי השתן. צריכה מתונה של אלכוהול לא אמורה להתנגש עם נטילת המקרודנטין. תופעות לוואי אפשריות - חוסר תיאבון, בחילה, הקאה, אנמיה, פגיעה בתפקודי הכבד, הכליות והריאות, שתן כהה ועוד. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות