מה התרופה הכי חדשה נגד עצירות ?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/05/2012 | 18:01 | מאת: פלורה

לבן אדם זקן עם עצירות כרונית שלא מזמן עבר נתוח לחסרת בקע . תודה מראש

28/05/2012 | 19:33 | מאת: שני כרמי

פלורה שלום. לי לא ידוע על חידושים בזמן האחרון. האפשרויות העדיפות לטיפול בעצירות כרונית, הן אבקות על בסיס סיבים תזונתיים, הניטלות באופן קבוע, דוגמת- נורמלקס, פגלקס, בנפייבר וכד'. כיוון שמדובר באדם זקן, רצוי שתקבלו המלצה טיפולית מהרופא המטפל שלו, המכיר את מצבו הרפואי ואת התרופות שנוטל. לבריאות.

28/05/2012 | 19:51 | מאת: פלורה

http://i117.photobucket.com/albums/o42/catiemouse/Thank%20You/ButterfliesarefreeCJ-thankyou.gif

מנהל פורום תרופות ורוקחות