פרומניקס 0.4

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/03/2012 | 11:55 | מאת: א

לוקח כדור ביום מבקש לדעת מה הן תופעות הלואי ?כיצד זה משפיע מה אני אמור להרגיש איזה שינויייים? האם זה יכול להתנגש אם אני לוקח ויאגרה או כדור באותו סגנון ?

04/03/2012 | 20:57 | מאת: שני כרמי

שלום. תופעות הלוואי השכיחות יותר של התרופה פרומניקס (Tamsulosin), הן- עליה בשכיחות מחלות זיהומיות, כאב גב, עייפות, סחרחורת, כאב ראש, הפרעות לשינה, פליטת זרע חריגה, נזלת ועוד. התרופה מרפה את השרירים החלקים בערמונית ובדרכי השתן וכתוצאה מכך צפויה הקלה בתסמיני הגדלת בלוטת הערמונית, כגון- קושי במתן שתן, כאב במתן שתן, השתנה לילית מרובה וכד'. לגבי שילוב התרופות- צפויה התנגשות משמעותית בין פרומניקס לבין סיאליס (Tadalafil) והתנגשות בינונית בין פרומניקס לבין ויאגרה (Sildenafil) ולויטרה (Vardenafil). פשר ההתנגשות הוא על רקע היות שני סוגי התרופות מורידות לחץ דם וחשש מפני נפילה חדה בלחץ הדם במתן משולב. עליך להתייעץ עם רופא המכיר את הרקע הרפואי שלך, בטרם תעשה שימוש במקביל בשני סוגי התרופות. כדי למנוע את ההתנגשות, יש להימנע משילוב התרופות או ליטול אותן במינונים נמוכים. לבריאות.

05/03/2012 | 13:27 | מאת: א

שלום רב לא הבנתי לגבי תופעות לואי "שכיחות מחלות זיהומיות" אם תוכלי בבקשב לפרט מה זה אומר . ושנית אם אני לוקח ויאגריה או כדור דומה באותו יום שאני לא לוקח פרומניקס זה בסדר? השאלה הפשוטה ביותר מתי כן אפשר לקחת את הויאגרה או לויטרה ובאיזה הפרשים נניח מלקיחת כדור פרומניקס האחרון הכונה כמה זמן ? בגדול אני לוקח כל בוקר כדור אחד של פרומניקס 0.4 תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות