AVODART - אבודרט 0.5 מ"ג (N) כמוסות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/02/2012 | 01:16 | מאת: יקיר

ג.נ. שלום רב, מה היעוד של: AVODART - אבודרט 0.5 מ"ג (N) כמוסות ומה הסיכונים ותופעות הלוואי של התרופה הזאת:AVODART - אבודרט 0.5 מ"ג (N) כמוסות בכבוד רב, ובתודה יקיר

21/02/2012 | 10:43 | מאת: שני כרמי

יקיר שלום. התרופה AVODART נועדה לטפל בתסמינים שונים של הגדלה שפירה של בלוטת הערמונית (תסמינים כמו- קשיים במתן שתן, תכיפות במתן שתן, השתנה לילית מרובה ועוד). תופעות לוואי שכיחות יותר- רגישות או נפיחות בשד, שינויים בערכי PSA , שינויים בתפקוד המיני, איבוד שיער (גוף), צמיחת שיער. יתכנו גם תופעות אלרגיות אך הן נדירות. תיתכן עליה בסיכון לסרטן מתקדם בפרוסטטה. המידע המלא נמצא בעלון לצרכן המצורף לתרופה ומומלץ לקרוא אותו לפני השימוש. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות