יעוץ

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/02/2012 | 11:20 | מאת: אלישע

אני בן 86 ושנים לקחתי כדור קלונקס 2 מ"ג והגעתי ל-4 מ"ג רופא המשפחה החליף לי את המרשם ונתן לי כדור בשם סירקדין 2 מ"ג ובנוסף כדור בונדרמין .השאלה האם אני יכול לקחת 2 כדורים בונדורמין בגלל שכדור 1 אני לא ישן רצוף בלילה בתודה אלישע

15/02/2012 | 14:20 | מאת: שני כרמי

אלישע שלום. התרופה בונדורמין היא תרופת מרשם ורק רופא יכול להורות לך על השימוש בה ובכלל זה גם אודות שינויים במינון. בכל מקרה, עליה במינון אינה מומלצת בשל החשש מיצירת תלות והגברת הסיכון לתופעות לוואי. עליך להשתייעץ עם הרופא המטפל שלך בנושא. ישנן תרופות חדשות לטיפול בבעיות שינה, שפעילותן ממושכת יותר ומסייעות לשימור השינה במהלך הלילה. לבריאות.

16/02/2012 | 17:21 | מאת: ליה

היי שני, סליחה על ההידחפות, אשמח לדעת על איזה תרופות חדשות את מדברת, האם הן גם כן עם מרשם? ומה ההבדל בינהן נגיד, לבין בונדורמין?

מנהל פורום תרופות ורוקחות