האם ניתן לקחת ארקוקסיה לאורך זמן ובאיזה מינון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/02/2016 | 22:02 | מאת: משה לוי

הנני בן 65 יש לי לחץ דם מעט גבוה ומאוזן ע"י קו דיוואן סכרת כ 130 ומאוזן ע"י גלוקומין אחד לפחות מ 100 משתמש ב CPAP לדום נשימה נוטל אספרין 100 לא חובה FMF מעל 40 שנה ונוטל כולכיצין 1 MG

משה שלום, באופן כללי, המינון נקבע לפי האבחנה שבה מטפלים (דלקת מפרקים, כאב אקוטי, מצבי דלקת אחרים). ההנחיה היא לטפל במינון היעיל הנמוך ביותר ולפרק הזמן הקצר ביותר. מכיוון שאתה סובל מיתר לחץ דם וסכרת אתה בסיכון מוגבר יחסית לבעיות לב וכלי דם, וטיפול ממושך בארקוקסיה עשוי להגביר עוד את הסיכון הזה. ההחלטה לטפל בארקוקסיה חייבת להיות על-פי שיקול דעת של הרופא המטפל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות