תרופה נגד כאבי גב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/01/2016 | 17:56 | מאת: מורן

שלום, לפני כשבוע קיבלתי מכה בגב. עשיתי בדיקות וצילומים ואין נזג למעט חבלה. אני סובלת מכאבים ונעזר בנורופן. זה לא כל כך עוזר. יש תרופה אחרת חזקה יותר?

מורן שלום, ללא מרשם רופא תוכלי להיעזר במינון כפול של נורופן (אחרי אוכל) או בכדורי נרוסין/פוינט (גם כן אחרי אוכל). יש לקרוא את העלון לצרכן לפני השימוש כדי לוודא שאין מניעה שתיטלי תרופות אלו. ניתן להיעזר במריחה חיצונית של משחת טראומיל או משחת ארניקה. תרופות חזקות יותר ניתנות במרשם רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות