דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/01/2016 | 16:30 | מאת: דפנה

רציתי בבקשה לברר אם יש תרופת תחליף לליריקה אני סכרתית ויש לי כאבים מאוד חזקים בכפות הרגלים קיבלתי גבאפנטין ולא עזר לי קיבלתי גם טיפול בסימבלטה 60 מג ולא עזר אודה על המלצתך לטפול אחר יעיל יותר

דפנה שלום, ליריקה, גבאפנטין וסימבלטה הם טיפולים מקובלים לנוירופתיה סוכרתית. אם טיפולים אלה לא עזרו, מומלץ לפנות למרפאת כאב להתאמת טיפול תרופתי אחר. הטיפולים הם במרשם רופא ולכן לא אוכל להמליץ על תכשיר ספציפי. ניתן לשלב גם תוסף תזונה בשם חומצה אלפא-ליפואית, וכן קרם זוסטריקס המבוסס על חומר המופק מפלפל חריף ומיועד למריחה חיצונית. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות