הפלות חוזרות וסיבתן .

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

22/11/2020 | 23:46 | מאת: יעל

שלום רב, אני לאחר 2 הפלות ברצף. (שבוע 10 ו 11 לאחר שנצפה דופק ונאמר לי שהכל תקין). לפתע החל חום גבוה שבעקבותיו : הפלה וגרידה - החום נמשך כ 24 שעות בפעם הראשונה ובפעם השניה כ 5 ימים. הופנתי לביצוע היסטרוסקופיה + ביופסיה של רירית הרחם, על מנת לבדוק הדבקויות או דלקת רירית הרחם. 1. האם דלקת מעין זו עלולה לחולל הפלה ? 2. האם היא מחמירה יותר בעת הריון ? 3. האם היא מתבטאת בחום גבוה במהלך הריון ? תודה. מבולבלת.

מה שאת מתארת ממש לא מתאים לתשובות חסרות משמעות באינטרנט. זה משהו שדורש קבלת היסטוריה מקיפה בדיקה ולא ככה סתם תשובה. תתיעצי הרופאת הנשים שלך

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון