2 הפלות רצופות עם מאפיינים דומים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

26/08/2020 | 07:34 | מאת: שיר

שלום, אני בת 35 ויש לי ילד בן 5.5 לאחר הריון ולידה תקינים. לפני שנה חוויתי הפלה בשבוע 11 שלוותה בחום ובדימומים. לאחר ההפלה לא הצלחתי להרות חודשים ארוכים והתחלתי טיפול IVF ונקלטתי להריון עם תאומים. בשבוע 10+ החל חום גבוה במשך מס. ימים. פניתי לרופא נשים, רופא משפחה ומיון, אך סיבת החום לא התבררה וביום החמישי לחום התחיל דימום ושני העוברים נפלו לצערי הרב. בתוך שנה 2 הפלות דומות, שיום קודם נראו עוברים חיוניים עם דופק המתאימים לשבוע ההריון וצוואר רחם סגור. בדיקות רחם, קרישיות, בלוטת תריס, סכרת תקינות.מחכה לבדיקות גנטיות. איך ניתן לבדוק אם החום אכן היה הגורם בשני המקרים? תודה, שיר

קצת מסובך ולא שכיח ויהיה חצוף מצידי לתת הערכות באינטרנט. רצוי שתפני למרפאה להפלות חוזות בבית חולים ליעוץ

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון