ביוץ לאחר הריון כימי

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

15/08/2020 | 09:23 | מאת: דובי

שלום, חודש שעבר עברתי הריון כימי. עדיין לא הספקתי לקבל ווסת ביום שני האחרון 9 ימים מאז הדימום של ההריון הכימי שהיה דומה לווסת ביצעתי בדיקת אולטרהסאונד שגרתית אמר לי הרופא כי הזקיק שלי הוא 18 ממ ואני כנראה לפני ביוץ. במשך 3 ימים הבדיקות ביוץ הביתיות לא הראו ביוץ, וכן לא היו הפרשות של ביוץ שיש לי בדרך כלל. מודה שהפסקתי לבדוק ביום ה 13 בדיקת ביוץ האם יכול להיות שהיה ביוץ למרות זה? האם הוא יתאחר? או שלא היה ביוץ בכלל? ממש מבלבל.. אודה לתשובה

זה פורום להפלות לא לביוצים בעיקרון ביוצים אחרי הפלות מתאחרים

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון