הפלה טבעית עם כדורים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

22/10/2019 | 23:15 | מאת: ענת

שלום דר. ב18.10 התחילו כאבים ודימום ולאחר בדיקה נראה עובר ללא דופק ולא התפתח משבוע 6+2 . הכאבים היום נוראיים כמו צירים ולכן פניתי למיון ולאחר בדיקה נראה עובר ללא דופק שקרוב מאוד לצוואר הרחם. בדרך להיפלט החוצה. הוחלט להביא לי 2 כדורים של ציטוטק על מנת לזרז את ההליך ולחזור לביקור רופא בעוד כשבועיים. באותו יום הרגשתי כאבים ונפלטו קרישי דם מגופי ויום למחרת הרגשתי משהו יוצא ממני ואכן כך היה. הדימום עדיין נמשך אך לא תמיד. היום בערב התחילו לי שוב כאבים חזקים,אך נסבלים בבטן התחתונה שאלותי הן: 1. ייתכן שעדיין לא עברתי את תהליך ההפלה? 2. כמה זמן הכאבים וההתכווצויות הללו אמורות להימשך? 3. ישנה דרך לזרז זו? והאם יתכן שבגלל שהרופאה ראתה שזה כמעט נפלט המליצה לי לבוא עוד שבועיים?? נראה לי מלא זמן ל תודה על המענה

קשה לענות דרך האינטרנט אם חושדת שלא יצא אל תחכי שבועיים תעשי בדיקה עכשיו ותדאי

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון