הפלות חוזרות מיואשת כבר

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

16/09/2019 | 17:27 | מאת: עדידי

אני מאוד מיואשת . ברקע ילדה בת 7 מהריון ספונטני .נולדה בשבוע 35 עקב רעלת הריון . מחלות רקע לחץ דם כרוני מטופלת באמלודיפין 5 פעמיים ביום . לאחר שנה וחצי של ניסיונות להרות פנינו לרופא פוריות והתגלתה בעיית זרע קשה ולכן הוצע ivf איקסי. שאיבה ראשונה החזרה שלישית והושג הריון אך שק הריון ריק ללא עובר וללא דופק . אחרי ההפלה טבעית החזרה נוספת עובר טרי .החזרה אחרונה ב10.7 הושג שוב הריון .אתמול התחיל דימום שבוע 12 ובמיון התברר שהעובר תואם שבוע 9 ללא דופק לא הספקתי לעבור גרידה וכבר אתמול בלילה הפלה טבעית בבית וכאבים .פניתי שוב למיון וניקו לי לקחו לפתולוגיה ונשאר רק מעט תוכן שייצא מעצמו .כמובן במעקב .אני ממש מיואשת .2 הריונות צמודים ו2 הפלות.האם יש סיכוי?בת 34 ומה הסיבה לדעתך להפלות

כמו שהיה הריון תקין יש הפלות יש סכוי להריון תקין לאור הרעלת וההפלות כדאי לבדוק קרישיות יתר

18/09/2019 | 11:29 | מאת: עדידי

תודה .האם ייתכן שבגלל זרע לא תקין מורפולוגיה אפס תיתכן הפלה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון