לנסות הפלה טבעית ....

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

21/04/2019 | 11:49 | מאת: גיגי

אני שבוע 9 מהריון ivf . אמרו לי העובר הפסיק להתפתח מ3 שבועות . כאילו הפלה נדחית . התור שלי להפלה עוד שבוע . לפני יומיים התחלתי לדמם כמו מחזור ויום אחרי נהיה דימום חזק עם קרישי דם עם כאבים כמו כאבי מחזור שנסבלים .היום הדם חלש כמו מחזור . לא היה לי חום . השאלה שלי האם אני יכולה להשאר בבית ולנסות אולי תהיה הפלה טבעית בלי התערבות רפואית או צריך להקדים את התור וללכת לאשפוז ולזרז ההפלה ? אם הדימום נמשך למשל שבוע בבית זה גורם לזיהום או בעיה כלשהי?

רצוי שתבצעי אולטראסאונד לראות אולי באמת ההריון יצא עצם הדמם החלש אינו סיבה להפלה דחופה אלא אם מתגבר

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון