אשמח לדעתך לתוצאות קרישיות לאחר 2 הפלות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

06/09/2018 | 00:46 | מאת: לי

שלום. אני לאחר 2 הפלות. אחת בשבוע 6 לא נצפה קוטב עוברי. והשנייה בשבוע 8 הדופק הפסיק. לאחר ההפלות ביצעתי בדיקת קרישיות בקופת החולים. התוצאות Pt sec 10.3 Pt inr 0.88 Aptt sec 29.7 בכל מקום שקראתי רשום שערך נמוך מתחת ל 1 ב inr זה ערך שנמצא בסיכון גבוה לקרישיות אך הרופא נשים שלי אמר שהערכים תקינים. האם לא לתת חשיבות לכך שערך ה inr נמוך וקרוב לרף התחתון של תחום הנורמה (עפ אתר קופת החולים הטווח התקין נע בין 0.86-1.1)? שכחתי לציין שיש לי הפנייה גם לבדיקה לופס אנטיקואגלונט LAC בבית החולים. אם אני לא טועה זה גם קשור לבדיקת קרישיות. העניין הוא שהבדיקה תהייה רק בעוד כמה חודשים לפי התורים שם. עד כמה היא דחופה? האם להמתין לבדיקה או שניתן לנסות להכנס להריון חדש? (אנחנו זוג ללא ילדים)

זה תקין לגבי כניסה להריון תתיעצי ברופא איני מכיר את ההיסטוריה שלך

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון