יחסי מין אחרי הפלה בציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

03/06/2017 | 00:28 | מאת: יערה

שלום, ב25.5 עברתי הפלה בציטוטק, עובר מתאים לגודל 6 שבועות ושק הריון מתאים לגודל 9 שבועות. לאחר 3 ימים הייתי בביקורת ונאמר לי ששק ההריון יצא אך נותרו שאריות בגודל 16מ"מ. לא קיבלתי טיפול נוסף. שבוע לאחר ההפלה קיימתי יחסי מין לא מוגנים ( לא נאמר לי שאסור ורק בדעיבד הבנתי זאת) יום אחרי זה (כ-18 שעות לאחר קיום יחסי המין) יצאה לי ריקמה די גדולה (בקוטר של כ3 ס"מ) והתחיל דימום אדום, כאשר עד לנקודה זו הדימום היה חלש ובצבע חום. חשוב לציין שאני נמצאת כרגע בחו"ל וחוזרת לארץ בעוד 10 ימים. במידה ונוצר זיהום - תוך כמה זמן אני אמורה להרגיש סימפטומים? כמו כן, לאיזה סימפטומים עלי להיות ערה למעט חום וכאבים? תודה רבה

מצטער גם אני לא הייתי ונראה לי שהתשובה לא רלוונטית אם עדיין רוצה לשאות תכתבי שוב

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון