הפלה בעזרת ציטוטק, הפלה נדחית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

01/06/2017 | 07:12 | מאת: אנונימית

שלום רב. אני 7 ימים לאחר הפלה בעזרת ציטוטק בעקבות הפלה נדחית. שק ההריון היה מתאים בגודלו לשבוע 6 בעוד בזמן ההפלה הייתי בשבוע 8 עם עובר ללא דופק. כעת אני ללא דימום אך עדיין עם כאבי בטן תחתונה יש לציין שהכאבים לא דומים להתכווצויות אלא יותר לדקירות חדות. בנוסף יש לי כאבים בגב התחתון, קושי בעשיית צרכים - מאמץ גורם לי לכאבים,קושי בהליכה. לאחר 4 ימים מהציטוטק הייתי בביקורת שבה הרופא אמר לי שלא נראה לו שנותרו שאריות אך אגב במהלך הבדיקה אמר שקשה לו להבין את מבנה הרחם ושאל אם עברתי ניתוחים קיסריים, אציין שזהו היה הריון ראשון שלי. בסוף הביקורת שלח אותי לדרכי עם הוראות לאולטרסאונד אחרי וסת ראשונה. וכמובן עם משככי כאבים. (אציין בנוסף שהבדיקה כאבה מה שלא קרה בבדיקות אולטרסאונד שלפני ההפלה) שאלתי היא האם הכאבים האלו הגיוניים לאחר הפלה, מה ל+עשות בהמשך? עד מתי לחכות? תודה רבה

קשה לענות על כאבים מבלי לבדוק אם אלה רק דקירות ניחא אין צורך לעשות דבר כי נבדקת והכל יצא אבל אם כאב חזק לכי להבדק שוב

02/06/2017 | 08:29 | מאת: אנונימית

מכיון ואני סופרת נקיים. זה טבעי שאני לא יכולה להכניס את האצבע. איך שאני מתחילה לבדוק כואב לי נורא בנרתיק. ואני לא מצליחה להכניס את האצבע יותר מחצי סנטימטר. בלי שיכאב לי. מרגיש לי כאילו גם אין מקום שם.

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון