דימום מסיבי שלוש שבועות לאחר ציטוטק לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

16/05/2017 | 17:50 | מאת: קארין

עברתי הפלה בעזרת ציטוטק לפני כמה שבועות כבר אחרי כדור המיפיג׳ין התחלתי דימום לאחר 24 שעות לאחר 48 שעות קיבלתי ציטוטק וישר התחילו לי כאבים רבים ודימום רב שנמשך יומים שלוש לאחר כשבועים הייתה לי רק מעט הפרשה אדומה חומה עשיתי אולטראסאונד הוא היה עם לא תקין אבל ללא שק הריון שבוע לאחר האולטרסאונד החל לי דימום שרק הולך ומתגבר עם המון קרישי דם באמת חייבת לציין דימום חזק מאוד יותר ממה שחוויתי לאחר הפלה או כל מחזור שהיה לי אי פעם האם זה באמת ווסת ?!? ומה כדי לעשות כעט ?

אחא אם הדמם חריג מאד וגורש בדיקה דימום לכשעצמו רק טוב ומנקה את הרחם. זו לא ווסת.

הי זו לא וודת זה השאריות שיוצאות אם יש הרבה דם או כאב פני ליתר בטחון לרםא אם כי רוב הסכויים שהכל תקין

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון