לידה וגינלית לאחר קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

09/03/2015 | 14:41 | מאת: ester

צהריים טובים ד"ר אוריאל אלחלל, ילדתי לפני שנה לידה ראשונה קיסרי לאחר ירידת מים מתמשכת בביקורת שיגרתית עשו לי אולטרסאונד בגלל משקל העובר וגילו שאין מספיק מים ניכנסתי לחדר לידה במשך 3 ימים קיבלתי פיטוצין הפתיחה הייתה 1 וחצי ולא התקדמה לציין כי לא חוויתי צירים בכלל שום כאב במשך שלושת הימים עם הזירוז ביום השלישי בלילה הוכנסתי לקיסרי כי פחדו מזיהום שיתפתח, השאלה שלי מה הסיכוי ללידה וגינלית אחרי מקרה כזה שהגוף פשוט לא פיתח צירים.

10/03/2015 | 07:11 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, רוב המיילדים היו ממליצים על נסיון לידה במידה שאת מודעת לסיכונים הכרוכים בכך לאחר הלידה אותה את מתארת. הסיכוי שלך להצלחה מוערך בכחמישים אחוז, אך אין האמור כאן תחליף ליעוץ ובדיקה יסודית של המקרה הפרטני שלך על ידי רופא מיילד מומחה עם כל החומר הרפואי שלך. בהצלחה, פרופסור אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים