ניתוח קיסרי או רגיל אחרי ניתוח קיסרי ראשון?

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

26/10/2014 | 11:23 | מאת: אירה

שלום, אני בשבוע 35 לפני לידה שניה כשראשונה היתה בניתוח קיסרי בעקבות מצוקת עובר עם זירוז פיטוצין שלא התקדם וירידת דופק של העובר. בדיעבד הסתבר כי חבל טבור היה כרוך לעובר מסבביב לצוואר. עכשיו מתלבטת אם ללדת קיסרי מתוכנן או להתחיל לידה רגילה. מה היית ממליץ במקרה שלי?

26/10/2014 | 12:25 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, הנושא מאד מורכב. ממליץ לך להיוועץ עם כל הנתונים ברופא הנשים שלך. לחילופין אח תירצי להיוועץ עימי תוכלי להתקשר לשרפ הדסה ואנא להגיע עם כל המסמכים. פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים