בקשה להסבר על הנוסחא המיילדותית שלי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

04/12/2011 | 21:41 | מאת: איילת

שלום , הריון ראשון הפלה יזומה לידה שניה רגילה לידה שלישית בניתוח קיסרי בשל מצג עכוז נוסחא מיילדותית : G-3 P-1 AB-1 EP-CS-0LC-1 מה אומרת הנוסחא ? כעת אני בשבוע 27 למה עלי לצפות ? האם אוכל לעבור לידה רגילה? איך אוכל לדעת איזה חתך פנימי עשו לי? הבנתי שיש לכך משמעות. תודה מראש על התשובות וההתייחסות

05/12/2011 | 10:58 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, הנוסחה שתיארת לא מתארת את הניתוח הקיסרי שעברת, אנא עדכני את הרופא המטפל שלך על כך, יש לך סיכוי של יותר מ-70% להצליח ללדת בלידה רגילה במידה שהמצג יהיה מתאים והערכת המשקל של העובר תהיה מתאימה ובמידה שלא תהיה סיבה מיילדותית אחרת לניתוח קיסרי. בכל מקרה אנא היוועצי עם רופא מומחה לגבי הסיכונים והסיכויים שלך לידה לאחר ניתוח קיסרי על מנת שיוכל לתת לך חוות דעת לאחר בדיקה מקיפה. לגבי הנוסחא G= מספר ההריונות P= מספר הלידות AB= מספר ההפלות LC= מספר הילדים החיים CS= מספר הניתוחים הקיסריים

05/12/2011 | 17:10 | מאת: איילת

שוב שלום, סוג ניתוח משני :LSCS מה הפירוש? ומה המשמעות לגבי הלידה העתידית? שוב תודה איילת

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים