ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

06/02/2014 | 18:46 | מאת: זוהר

שלום רב, אני אחרי ניתוח קיסרי (לפני 5 שנים) לידת תאומים (לא חירום בגללי, אלא אחד העוברים היה IUGR) אני בשבוע 38 עם עובר אחד, והייתי רוצה ללדת טבעי. בהערכת משקל היום ראו שהעובר שוקל 3.500 . השאלה שלי האם יש משקל מסוים שמעבר למשקל מסוים של העובר אוטומטית עושים ניתוח קיסרי? או שאני בעיקרון יכולה ללדת טבעי בלי קשר להערכת המשקל של העובר? בתודה זוהר

17/02/2014 | 18:22 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, לרוב עד 4000 גרם אין מניעה, מעבר לכך יש לבצע דיון עם הרופא המיילד. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים