לחץ דם גבוה בהריון שני

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

19/10/2013 | 18:25 | מאת: ענבל

פרופסור אלחלל שלום, אני נמצאת בשבוע 37 להריון ומאושפזת עקב לחץ דם גבוה. אני במעקב במרפאת הריון בסיכון בשל לחצי גם גבוהים והפניתי לבית חולים מאחר והמדדים היו גבוהים. בגלל שיש לי היסטוריה של רעלת הריון בהריון הקודם ו-iugr, (1482קג) חושבים על יילוד כבר בשלב זה. לציין כי עשיתי את בדיקות מעבדת רעלת והן יצאו תקינות. כרגע עומדות בפניי דתי אופציות: זירוז עי החדרת בקבוק וניתוח קיסרי. הבנתי שהסיכויים להגיע ללידה רגילה באמצעות הזירוז הם קלושים וכרוכים בזמן אב

23/10/2013 | 08:12 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, כבר הגבתי על כך, בהיותך מאושפזת אנא היוועצי ברופאייך במחלקה אשר לפניהם כל הנתונים החשובים לבריאותך. איני יכול להגיב ספציפית מבלי לדעת את כל הנתונים הרפואיים. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם ירושלים

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים