הריון שני אחרי ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

24/08/2013 | 20:52 | מאת: יפית

שלום,עברתי ניתוח קיסרי לפני 11 חודשים בעקבות חוסר התקדמות בלידה,הזירוזים השונים והרבים הצליחו להביא אותי אחרי 56 שעות רק לפתיחה של 7 ואז החלה מצוקה עוברית אז היו חייבים לנתח . יש לי 2 שאלות הראשונה היא האם זה בטוח להיכנס שוב להריון עכשיו? והשנייה, מה יהיה הסיכוי שלי ללידה רגילה? הרופאים לא ממש הסבירו לי למה לא התקדם אצלי שום דבר, הייתה להם רק סברה שהאגן שלי צר ,אני מטר 63 גובה והתינוק גדול הוא נולד 3.700

26/08/2013 | 07:40 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, על מנת לתת לך יעוץ מקיף עלי לפגוש אותך עם כל המסמכים הרפואיים. אנא תאמי פגישה ב-026778899 שרפ הדסה ונוכל לדון על כך בהרחבה, בברכה ובהצלחה פרופסור אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים