שבוע 38 תאומים ראש ראש

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

16/05/2013 | 20:05 | מאת: אילנה

שלום, אני בשבוע 38 עם תאומים ראש ראש. רופא שלי קבע לי ניתוח קיסרי. מה דעתך? אני יודעת שיש אשכולות שונות בעיניין. התוכל להביא כאן בעד ונגד? תודה

16/05/2013 | 20:37 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אין לי מספיק נתונים דל ההריון שלך על מנת לתת לך חוות דעת ספציפית אך נושא לידות תאומים הוא אכן נושא שנוי במחלוקת. במצגים ראש ראש רוב המרכזים מעודדים לידה רגילה ואולם גורמים אחרים כגון גיל היולדת, עברה הרפואי, ניתוחים קיסריים בעבר, מחלות אמהיות או הפרעה שילייתית או עוברית וכן סוג התאומים ביכוריאונים מונוכוריאונים או מונואמניוטים לכולם העה על ההמלצה הרפואית על דרך היילוד. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

16/05/2013 | 22:16 | מאת: אילנה

ברצוני לתת לך יותר פרטים על עצמי כדי לאפשר לך חוות דעת ספציפית יותר. אני בת 34, הריון רביעי (בעזרת IVF תאומים לא זהים בן ובת שתי שליות ושני שקים)אחרי 4 הפלות עם גרדה, אין מחלות בעבר או ניתוחים,מהלך הריון בסדר גמור. תודה

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים