ניתוח קיסרי פרטי בהדסה ע"כ

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

06/01/2013 | 13:21 | מאת: יעל

שלום לפרופ' אלחלל, אני בת 37, וזהו הריוני השלישי. הן הלידה הראשונה והן השניה היו תחת אינדוקציה של פיטוצין עקב מצוקת עובר (ירידות דופק וירידה בתנועות). בני הבכור נולד בסופו של דבר ע"י חילוץ בואקום לאחר שלושה ימים בחדר לידה, ובתי השניה נולדה בקיסרי חירום לאחר כשלון חילוץ בואקום. לאור כל הטראומות הללו (ובתייעצות עם רופא הנשים שלי), אני שוקלת ללדת (בעוד כחודשיים) בלידה בניתוח קיסרי פרטי, אך אשמח לשמוע את חוות דעתך בנושא, האם בכל זאת שווה לנסות תהליך של לידה רגילה? בנוסף, אודה לך אם תוכל לפרט מהי הפרוצדורה לקביעת ניתוח קיסרי פרטי בהדסה ע"כ. מודה מראש על תשובתך, יעל

06/01/2013 | 17:16 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אשמח אם תתקשרי מחר להדסה ל026777111 ותבקשי אותי ונשוחח טלפונית ואסביר לך את התהליך לקראת לידה בניתוח קיסרי בהדסה טלפונית. להשתמע, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם ירושלים 026778899

06/01/2013 | 17:27 | מאת: יעל

מודה מאד עבור התשובה. האם ישנה שעה מועדפת בה עדיף להתקשר? תודה, יעל

06/01/2013 | 19:43 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

היי אנא התקשרי אלי בשעות הבקר ל 026777111 ונשוחח על נושא קביעת התור לניתוח. בהצלחה פרופסור אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים