הריון iugr

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

14/10/2012 | 13:21 | מאת: איילת

פרופ' אלחלל שלום רב, אני בת 30 לאחר 2 הריונות iugr לידה ראשונה בניתוח קיסרי בשבוע 34 בן במשקל 1.590 גרם, לידה שנייה בניתוח קיסרי בשבוע 38 בת במשקל 1.700 גרם. עברתי בירור המטולוגי לטרמבופיליה שנמצא תקין. עברתי בדיקת nbt לאחר לידת הבת שנמצא גם הוא תקין. עליי לציין שהילדים שלי שהו בפגייה הבן שלי פיתח חום כ- 3 ימים לאחר הלידה אובחן E-coli, הבת שלי פיתחה חום לאחר כשבועיים (כבר שוחררה לבית) וחזרנו לביה"ח אובחן חיידק סטפ' אריוס. האם ישנו קשר בין הזיהומים של התינוקות לניתוח קיסרי? האם להתחיל בירור מחדש אצל המטולוג/ רופא נשים? מה עליי לבדוק לפני הריון נוסף?

15/10/2012 | 17:57 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב ומזל טוב, ברוב המכריע של המקרים אם לפני הלידה לא היה תהליך זיהומי תוך רחמי אשר מתבטא בחום, צירים כאבי בטן, דפק אימהי גבוה של האם ושל העובר ומדדי דלקת אימהיים לפני הלידה הזיהום העוברי לא קשור בניתוח הקיסרי אלא מהדבקה לאחר הלידה. בכבוד רב, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

16/10/2012 | 12:28 | מאת: איילת

האם תוכל להמליץ לי על מרפאה/ רופא מומחה להריון IUGR באיזור ירושלים ע"מ שאוכל להתחיל בירור

16/10/2012 | 17:06 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, תוכלי להגיע למרפאת הריון בסיכון בכל אחת מהקופות לשם השלמת הברור, או לחילופין להגיע לרופא מומחה באחד מבתי החולים בירושלים בשרפ דרך הביטוחים המשלימים של הקופות. בהצלחה פרופסור אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים