הריון רביעי ניתוח קיסרי שלישי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

17/05/2012 | 11:16 | מאת: אושרית

הי יש לי שלושה ילדים בריאים שניים ילדתי בקיסרי ואחד(האמצעי) לידה רגילה עכשיו אני בהריון רביעי והרופא אמר שאני צריכה לקבוע תאריך לניתוח . רציתי לשאול האם חייב לקבוע תאריך או האם ניתן לחכות עד לתחילת צירים ואז להגיע לבית החולים ולהכנס לניתוח? והאם יש סיבות רפואיות לקביעת תאריך מראש?

19/05/2012 | 21:37 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, רצוי לקבוע תאריך לניתוח קיסרי יזום מראש על מנת להימנע מהסיכון של ניתוח דחוף אשר כרוך ביותר תחלואה אימהית ועוברית. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל נשים ויולדות הדסה עיו כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים