היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

01/04/2019 | 15:04 | מאת: א

שלום, אני מנסה להכנס להריון לאחר כשנה של ניסיונות.(היסטוריה רפואית לאחר 3 ניתוחים קיסריים, ניתוח שלישי אחרון חתך t, ללא בעיות בהריונות ), לאחר שהופניתי לרופא פוריות והמלצה לצילום רחם נמצא חשד להידבקויות ואזור נישה בולט. בעקבות כך הופנתי להיסטרסקופיה אבחנתית שעדיין אין לי תאריך לגבי הבדיקה. אשמח לדעת מה ההמלצה לגבי הבדיקה ומה ההשלכות לאחריה להכנס להריון ולניתוח קיסרי רביעי.תודה

01/04/2019 | 16:02 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, רצוי לטפל בנישה באופן ניתוחי לפני ההריון הבא. קיים סיכון יותר גבוה בהריון הבא לדליה נעוצה וקרע של הרחם ולכן מומלץ ניתוח קיסרי מוקדם מהשבועות הרגילים כלומר בשבוע 35-37 להריון. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל

01/04/2019 | 16:36 | מאת: א

תודה רבה על התגובה. האם כדאי לעשות את הבדיקה דרך אסותא או דרך מכונים?

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים