הידוק לסתות

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

03/09/2015 | 09:49 | מאת: דיקלה

יש לי כאבי ראש כרונים ,כאבים ברקות וליד מפרק הלסת וליד האוזן התחתונה. נאמר לי שאני כנראה מהדקת בלילה את השיניים . הומלץ לי על סד לילה ופרוזאק ואלטרול . פרוזאק ואלטרול התחלתי לקחת לפני כשלושה חודשים אך עדיין מפרק הלסת הרקות והראש כואב. נשלל הכל ,אך אצל רופא שיניים נאמר שצריך סד. השתמשתי יום ועדיין אין הטבה בכאבים . תוך כמה זמן תהייה הקלה במפרק הלסת וכאבי הראש.

13/10/2015 | 18:17 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום, יש להשתמש בסד הלילה בקביעות מדי לילה במשך כ3 חודשים כדי להתרשם משיפור משמעותי. דר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה