ניתוח שני TMJ

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

27/04/2015 | 09:46 | מאת: רותם

שלום, שמי רותם וכתבתי פה בפורום על כאבים במפרק הלסת לאחר ניתוח condylar shaving אם אתה זוכר. לאחר בדיקת ct שבוצעה נראו דלקת במפרק וחלקי עצם בחלל המפרק וגדילה לא תקינה שגורמת לכאבים חזקים. הכירורגים קבעו שאני צריכה ניתוח arthroplasty. אני מאוד מתלבטת האם לגשת לחוות דעת שנייה. מה אתה ממליץ? יש לציין שהרופאים מאוד חוששים שהסחוס נפגע אבל למרות זאת נתנו לי תור לניתוח רק ביולי. תודה רבה

28/04/2015 | 22:19 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

בהחלט ממליץ על חווד שניה דר אלון Dr-Allon.net

29/04/2015 | 07:03 | מאת: רותם

בינתיים אני עם כאבים חזקים וכבר לא יודעת מה לעשות, שום דבר לא עוזר. ניתן להגיע באופן דחוף למחלקה אצלך בבילינסון?

13/05/2015 | 05:19 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

בהחלט כן. תתקשרי לרחלה 039377212

מנהל פורום אורתוגנטיה