שלום רב דר

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

03/02/2013 | 18:35 | מאת: ליאור

אחריי חצי שנה של אימון משקולות אינטנסיבי בחדר כושר החלה לכאוב לי העצם לכל אורך האמה , כאשר רוב הכאב הוא בצד החיצוני והעליון של פרק כף היד. הכאב הוא רק בזמן מאמץ . הייתי אצל רופא צבאי שהקדיש לי 2 דקות ואבחן אותי ללא צילום שיש לי אפיקונדליטיס במוצא המיישרים מרפק מרפק טניס. 2 שאלות : 1. האם אתה חושב שזה מה שיש לי ? מכיוון שהכאב הוא כלל אינו במרפק אלא קצת מעל שורש כף היד 2. הרופא אמר שההחלמה יכולה להיות מאוד ארוכה ושאני יכול להמשיך להתאמן במשקולות רק להפסיק בתרגילים שכואב . האם זה מומלץ ??

25/02/2013 | 05:45 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

הי שאלתך ממש לא קשורה לפורום, אבל אני מאחל לך שתחלים במהרה ותחזור להתאמן. בברכה, ד"ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה