כאבי אוזניים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

25/08/2011 | 17:57 | מאת: ברוריה

פניתי לרופא א.א.ג בגלל כאבי אוזניים מידי פעם,בנוסף ציינתי לפניו על כאבי אוזניים עזים בזמן נחיתה של המטוס ,קצת נשמע מוזר מדובר בנחיתה בארץ ולא בחו"ל ,לדבריו עליי לפנות לרופא פה ולסת ,בדיקת האוזניים תקינה,מה הסיבה לתופעה הזו.

29/08/2011 | 08:15 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום ברוריה, כאבי אוזניים בהעדר סימני דלקת באוזן עצמה, עשויים לרמז על בעיה במפרק הלסת הממוקם סמוך לאוזן. עלייך לפנות לרופא מומחה לכירורגיית הפה והלסתות עם צילום פנורמי על מנת להבדק. ברוב המקרים מדובר בדלקת מקומית על רקע עומס יתר (הידוק לסתות או שחיקת שיניים), אך עלול להצביע גם על בעיות חמורות יותר הדורשות התערבות טיפולית.

מנהל פורום אורתוגנטיה