נפיחות בחניכיים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

01/02/2012 | 13:37 | מאת: שלומצי

לפני כחודש לבני (בן 20) היתה נפיחות בחניכיים מבפנים כמו גולה. הרופא נתן לו משחה לאפטות. הוא שם את המשחה למשך יומיים והפסיק. לאחר כשלושה שבועות נהיה אודם מסביב לבליטה. הרופא טען שמפאת חוסר טיפול זה הפך לכרוני ונתן לו זובירקס ואמר שאם לא יעבור עליו ללכת לרופא פה ולסת. בני "ההיסטרי" ניסה לקבוע תור אך התור נקבע לעוד חודש. האם אתה יכול לנסות להסביר מה זה יכול להיות ?

09/02/2012 | 05:03 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

הי, במקרים דחופים אפשר להגיע לבדיקה במרפאתנו דרך המיון. במקרה שלך, כדאי להגיע גם עם צילום פנורמי....ולהרגע. ד?ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה