בעיית יובש בפה שטרם נפתרה ע"י הרופאים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

09/11/2020 | 11:18 | מאת: אליהו

יש לי (קשיש) יובש כרוני בפה, המורגש בלילה (ביום אין יובש כי אני לוגם מים לעתים קרובות), זה שנים. רופאי אא"ג + שיניים + פה ולסת לא פתרו את הבעיה, לא בתרופה ולא בביוטן. מה יכול לפתור את הבעיה?

היי, השאלה לא קשורה לנושא של הפורום. אני ממליץ שתקבע תור למרפאה לרפואת הפה 039376666 בברכה, ד"ר גילמן

10/11/2020 | 21:36 | מאת: אליהו

ד"ר נכבד, כפי שהבהרתי, כבר נבדקתי ע"י מומחה לרפואת פה ולסת, אך הוא לא פתר את הבעיה. יתר על כן, הוא רשם לי תרופה, אותה נטלתי לפי המלצתו, אך היא לא הועילה, ודיווחתי לו על כך. הוא הבהיר לי שאין באפשרותו להמליץ על דרך כלשהי לפתרון הבעיה. מה אדוני מציע? ולאיזה פורום קשורה שאלתי, מאחר שכתבת שאינה קשורה לפורום זה?

יש פורום המודגש לבעיות של בלוטות הרוק. יכול להיות שלא ניתן לשפר את היובש פה אך הייתי מעלה את השאלה לד"ר גילת, מנהלת הפורום על בלוטות רוק. https://hospitals.clalit.co.il/rabin/he/departments-and-clinics/oral-and-maxillofacial-surgery/Pages/salivary_gland_forum.aspx בהצלחה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה