כאבים בחיבור בין הלסתות

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

29/10/2019 | 09:03 | מאת: מתעניינת

שלום, אני בת 43 ולפני כשנה עברתי השתלות שיניים בלסת התחתונה. הלסת שלי העליונה שלי תמיד בלטה וכשהייתי בת 12 ובת 20 עשיתי יישור שיניים ששיפר בצורה חלקית אך לא מספקת. לאחרונה כואב לי החיבור בין הלסת התחתונה והעליונה. האם יש משהוא לעשות ללא ניתוח? כל השיניים שלי עם כתרים או שתלים. תודה רבה!

שלום, יש הרבה אנשים הסובלים מכאבים ממפרקי הלסת ושרירי לעיסה, חלק לאחר יישור שיניים וחלק גדול ללא כל קשר. סביבות 90% ממטופלים משתפרים לאחר טיפול לא-ניתוחי, כולל סד סגרי/"מגן שיניים לשינה" & פיזיותרפיה. כדאי לקבוע תור ישירות למרפאת מפרקי הלסת כאן - לקבוע תור ד"ר ענת גביש.

מנהל פורום אורתוגנטיה