שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

06/10/2016 | 19:27 | מאת: שרונה

שלום, אני בת 21. שוקלת 58 גובה 1.65. ב"ה בריאה בד"כ. לאחרונה (בחודש הנוכחי ) אני מרגישה רעד ברגליים מדיי פעם, סחרחורות בזמן ישיבה, חולשה בגפיים ומעין תחושת מחנק בגרון (יש לציין שלא באופן תדיר ב'ה) ומדי פעם עיקצוצים ובשכמות וברגליים. לפני 4 חודשים הייתי אצל נירולוג ועשיתי בדיקת emg וב"ה יצא תקין. כרגע קבעתי תור לנירולוג וביצעתי בדיקת דם שיצאה תקינה. . אני קצת לחוצה מכל העניין, יש לציין שאני סובלת מחרדות, אני חוששת מאוד מהמחלה ניוון שרירים. יש סיבה לדאוג?

לשרונה שלום, ב"ה מה שאת מתארת אינו נשמע כסימניה של מחלת נוון שרירים. הגיעי לבדיקת הנוירולוג לקבל הכוונה נוספת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים