חשש לבעיה נוירולוגית

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

22/09/2016 | 12:51 | מאת: תומר

שלום בן 35, בריא בדרכ לפני כחודשיים התחילו לי כאבים ברגליים: קצת מעל הברכיים . ירכיים ועד לכפות הרגליים (לא כולל כפות הרגליים) תחושה של כאב של השרירים חזקה ותחושה של זרמים (לא בהכרח חשמליים יותר כמו תחושה של זרמים) בתחילה היה לי גם תחושה של קישיון מסוים בעמוד השדרה (שבא והולך) ביד שמאל היו לי תחושות של בעירה שבאה והלכה סמוך למפרק השמאלי בנוסף לאלה תשישות גדולה יש לציין שבבדיקות דם שעשיתי במקרה כדיי לטפל בכולסטרול שבועיים לפני שהכל החל היה במקרה וירוס כלשהוא: תפקודי כבד מעט גבוה SGPT וכדוריות דם לבנות מעט נמוך NEUT) בחזרה על בדיקות דם אלה לאחר שבועיים המדדים חזרו לנורמה בירור לגבי דלקת פרקים שכלל: אולטרסאונד לכפות ידיים, רנטגן למפרקים בכל הגוף ובדיקות דם לא העלו ממצא מיוחד ונשלל כיוון ראומטולוגי. פניתי לנוירולוג פעם אחת ששלח אותי לMRI של עמוד שידרה עליון (לא כל עמוד השדרה אלא עליוןן) וMRI מוח שיצאו שניהם תקינים. גם הבדיקה הידנית עם הפטישים יצאה תקינה. אני דיי אובד עצות, התפקוד שלי דיי ירד והגוף שלי לא כתמול שלשום אך לא מוצאים בינתיים כלום. 1- האם עליי לחזור להמשך בירור נוירולוגי? התסמינים לא חולפים הם דיי קבועים (באים והולכים ללא החמרה נוספת) 2- האם היית ממליץ על בירור נוסף כלשהוא בתחום אחר? תודה רבה !

לתומר שלום, אם בעיתך לא נפתרה -- שוב לנוירולוג, ובקש שייעץ מה לעשות, או פנה לנוירולוג אחר לחוות דעת נוספת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים