תסמונת המדור ברגל והשלכות נוירולוגיות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

15/09/2016 | 17:55 | מאת: שפר

שלום רב, בעלי עבר ניתוח חרום עקב חסימה בכלי דם שהסתבכה לאחר מתן UK והגיעה לתסמונת מדור בשוק. בניתוח בוצעו פציוטומיות בשוק. מאז נותר עם DROP FUT , ברך קורסת והרגל כולה חלשה, גם בירך. האם יכולה להיות פגיעה עצבית שעלולה לגרום לקריסת הברך ולחולשה כללית ברגל ? בדיקת EMG ברגל הראתה שאין כלל הולכה עצבית ולא מתלונן על כבי גב כל שהם. בתחומו של איזה רופא מטופלת בעיה שכזו? בברכה ותודה

לשפר שלום, כדאי שבעלך יבדק על ידי נוירולוג.הביאי אתך את תוצאות הבדיקה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים