נוירופטיה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/09/2012 | 13:31 | מאת: חיה

האם נשאר לי עוד מה לקחת חוץ מכדורי גאבאפנטין שלא עזרו לי בכלל לקחתיחודשוחצי 3 ליום. אסביר ,מדובר בנוירופטיה שנגרמה לי עקב טיפול כימי בציספלטין ,הטיפול הופסק לפני 3 שנים אבל בנוירופטיה לא עברה. הנוירולוג שלח אותי ל Emg שמ ראו שיש אכן הפרעה בהולכה עיצבית. כאמור אין הטבה, ( אין כאבים רק הרגלים רדומות מהבירכיים ומטה)הולכת בעזרת הליכון וזה גורם לחיים ממש בלתי נסבלים

27/09/2012 | 08:29 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

יש המון תרופות נגד כאב נוירופתי. מוכן לבדוק אותך במרפאתי בחולון, טל:03-5505534.

27/09/2012 | 10:49 | מאת: חיה

אבל זהו שזה לא כואב רק רדום ומאובן האם הטיפול הוא זהה

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים