כאבים וחולשה בשרירי בירך ללא סיבה ברורה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/08/2012 | 12:38 | מאת: דורון

שלום רב, שמי דורון בשבועיים האחרונים יש לי כאבים בשרירי הירך (זהים בשני הצדדים)ללא סיבה ברורה. מדדי ה cpk שנלקחו ביוני האחרון הינם 750 (יש חריגה מהנורמה, אך בכמה שנים האחרוונות הם נעים בין 500-700 ולאחר בדיקה עם נורולוג בכיר נאמר לי כי הדבר יכול להיות ולא בהכרח להעיד על מחלה). יש לציין כי אני מתאמן מזה כמה שנים יותר הרמת משקולות כמעט בכלל לא אירובי ודווקא הרגליים הינם השריר שאותם אני פחות מאמן לכן הכאב כאילו השרירים שם תפוסים לא ברור לי. הכאב הינו כאילו שריר תפוס, האם לדעתך יש קשר , הדבר גורם לי א נוחות גדולה. מחכה לתשובתך.

23/08/2012 | 08:40 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

כדאי לעשות EMG בשרירי הירכיים ובהמשך לשקול את Forearm ischemic exercise test .

24/08/2012 | 14:20 | מאת: דורון

תחילה תודה על ההתייחסות, אילו ממצאים בדיקות אלו יכולות לעלות?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים