מחפשת הסברים וחיזוקים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/06/2012 | 21:03 | מאת: ל

בדיקה ללא הזרקת חומר ניגודי 4.6.09-הדפסה סריקה טומוגרפית ממוחשבת של המח והגומה האחורית במנח אקסיאלי: עצמות הגולגולת שמורות. לציין עיבוי דופן כיפת הגולגולת. קימת הרחבה כללית של מערכת החדרים.קו האמצע שמור. אזור היפודנסי קורטיקלי ותת קורטיקלי בחלק האחורי של האונה הטמפורלית מצד ימין – מתאים לאוטם ישן או לאזור של ספיגת דימום. ממצא דומה, קטן יותר, בבסיס האונה הפרונטלית משמאל בחלקה הקדמי. גם אזור זה מתאים ללאוטם ישן או לאזור של ספיגת דימום. קיימת הרחבה קלה של פוליות הצרבלום והרחבה מינימלית של חריצי המח. עיבוי רירית קל במערת הלסת מצד ימין. בתודה עבור הפניית הנבדק/ת ובברכה, פרופ' י. בר-זיו מ.ר. 6669 זה העתק של תוצאות שקיבלתי 22 שנים אחרי פגיעת ראש. אני רוצה לברר היטב את המשמעות של הכל כי הנוירולוג אמר/כתב פעם שהשתקמתי לחלוטין אבל אני לא בטוחה שיש לי את המסמך הזה, וחברה שלי זוכרת שאמא שלי הסבירה לה מתי שהו שנפגעתי במח ושזה לא יכול להשתקם. ממש התעצבתי (מעצב-לא שכחתי את הנ', אבל זה גם היה מעצבן)כי היא לא האמינה לי כי היא ידעה שנפגעתי במח. אחר כך אמרתי לאמא שלי להתקשר אליה ולהסביר לה כמה דברים בשביל שהיא תאמין, ואמא שלי הסבירה לה שאני בסדר והיא אמרה שהיא יודעת, ואני הרגשתי מרומה. אבל הבנתי שהיא פקחית ולא עושה מעצמה צחוק בשום מצב. חברה שלי בטוחה שלא למדתי לתואר כמו כל החברות מהתקופה שקרתה לי אז התאונה בגלל ההפגיעה במח וזה לא לגמרי נכון כי המון שנים קיבלתי רק שיקום פסיכולוגי ששדנאתי ותעסוקתי-תמורת שכר הרבה מתחת המינימום וכל הרגשות שלי נפכען ולא קיבלתי ריפוי בעיסוק ולא קיבלתי טיפול קוגניטיבי בכלל שאמא שלי עשתה מה שאמרו לה פסיכולוגים ומה שהיא חשבה וזהו. אני הייתי רוצה לדעת מבחינה אובייקטיבית איך אני לפי האבחנה של התוצאות של צילומי המח שלי ולפי איך ומה שאני כותבת לך. תודה. בדיקת MRI מח 2/4/12 21:54 עוז הלוי התכוונתי3/4-(לת) 30/3/12 16:15 ל לפעמים יש לי תחושת חוסר יציבות קלה לא אמיתית ואני לא יודעת אם זה קשור למח או לעיניים. נפגעתי בארובת עין שמאל אחרי שאוטו פגע לי ברגל כי באתי במקום שאסור לעבור, והוא העיף אותי וירדתי עם הראש כנראה על שפת המדרכה ומיד איבדתי הכרה לכמה שבועוצת ואחר כך הייתי ברמות נמוכות של הכרה כמה חודשים. יש לציין שמאז הפגיעה יש לי משקפיים לרחוק עם ראיה 6/6 ו6/ 5 ועדשות משקפיים -3/4 ו-1-. קורטיקלי

18/06/2012 | 08:36 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

CT מוח יש מספר ממצאים שמשמעותם לא ברור. להמשך המעקב אצל נוירולוג שלך.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים