מיגרנה ולחץ דם נמוך

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

27/06/2018 | 14:27 | מאת: ליטל

שלום בתחילת השבוע סבלתי משני התקפי מיגרנה אשר הוקלו עם לקיחת מיגרלב ושהייה בחדר חשוך. יום למחרת ועד היום סובלת מתחושת חולשה כללית וסחרחורות עד כדי תחושה שכמעט מתעלפת. לחץ הדם נמוך 90/60, סובלת מתת פעילות בלוטת התריס אך מאוזנת עם כדורים, המוגלובין 13.1. האם לחץ הדם הנמוך יכול לנבוע מהתקף המיגרנה ומתי צפוי שיחלוף? האם אתה ממליץ על בדיקות נוספות וכיצד אפשר להעלות את לחץ הדם? תודה רבה!!

ללילך שלום, המדור אינו יכול לתת המלצת טיפול פרטנית. שכיח מאד שמרגישים "סחוטים" אחרי התקף מיגרינה. הסיבה השכיחה ביותר ללחץ דם נמוך אצל מי שלחץ דמו איננו נמוך בדרך כלל היא ירידה בנפח הדם על רקע אי-שתיה מספקת. שוחחי עם רופאייך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים