לחץ במצח והתכווצות שרירים בפנים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

22/06/2018 | 15:44 | מאת: נועם

שלום רב אני בת 26 סובלת כבר חודשיים מלחץ במצח ותחושות גלים בראש, נימולים בצד שמאל של הראש עד כדי התכווצות שרירים של כל הפנים ובראש מספר פעמים ביום וכאבים של ממש. לזה מתלוווה רעד בראש תחושת עילפון, סחרחורות לא מסוג ורטיגו עד כדי נפילה מספר פעמים. בנוסף אני סובלת מחום בפנים ובגוף 37.4 בערך כבר למעלה מחודש. חוסר ריכוז ובלבול. עשיתי סיטי מוח, אמ אר איי ראש, הייתי אצל אף אוזן גרון, בדיקה של בלוטה, סינוסים, צוואר, נויורולגים, צילום כליות ובטן. לוקחת כבר חודשיים חומצה פולית וברזל, המוגלובין תקין 13.6,ברזל מעט נמוך מהנורמה. לקחתי בי 12 למרות שהיה בנורמה 433. הרופאה הפנתה אותי לעוד נויורולוג לבדיקה. אשמח לשמוע ממה החום הזה יכול וכל שאר התחושות. ברור לי שחלק נובע מנפשי עקב תחושות מוזרות של הגוף שהוא איננו מכיר. ממש אובדת עצות כבר: (

22/06/2018 | 21:17 | מאת: לא רופא

יש לך סתימות אמלגם בשיניים???????????????????? אם אין לך, יכול להיות שנחשפת לטוקסינים מסוימים בדקי את תזונתך בדקי שאת לא חשופה לקרינה בדקי במקום העבודה את אותם דברים.

22/06/2018 | 21:21 | מאת: נועם

מזה טוקסינים? סליחה על הבורות. ואיזה דברים מבחינת תזונה כדאי לאכול אם כך?

לנועם שלום רב, הפתרון הוא בהמשך התיעצויות עם רופאים פנים אל פנים. לצערי אין דרך לפתור ללא בדיקה, מה גם שגם אלה שבדקו עדיין מחפשים הפתרון. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים