כאבים הנובעים מתסמונת גיליאן ברה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

19/06/2018 | 12:47 | מאת: שרה

שלום רב, לפני כחודש אחיינית שלי בת 24 אובחנה עם תסמונת גיליאן ברה. קיבלה טיפול IVIG והועברה לשיקום. לפני כשבועיים החלו לה כאבי תופת. קיבלה אוקסיקוד, מדבקות פנטה, לוריוואן וליריקה אך שום דבר לא עוזר. מה ניתן עוד לנסות?

לשרה שלום רב, יעוץ פרטני מחייב בדיקה. כאשר מדובר בחולה מאושפז -- מחייב תאום עם הצוות, ויכול להתבצע על ידי היועץ הנוירולוגי שמיעץ לצוות בשגרה, או על ידי יועץ חיצוני. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים