חולשה בשרירים אין תחושה ברגלים וקוצר נשימה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/05/2018 | 17:27 | מאת: עידן

שלום איך שוללים גיאן ברה ??התחיל לי קוצר נשימה השבוע אחרון במשך כול היום וחולשה בשרירים ובגפים קושי בהליכה חוסר תחושה כתבתי פה כבר אני לא יודע לאן לפנות אני לא יכול לחכות דרך קופת חולים יש לי קוצר נשימה אי שקט יש לי רפלקסים ערים בבדיקת נירוגלית אני מםיד שיש לי גיאן ברה שזה יכול לגרום לאי ספיקה נשמתית mriמוח צוואר תקינים בסיטי ראש תקין emgתקין לא יכול להשאר במצב הזה ככה סה כבר לא מצב שיכול להיות דרך קופת החולים יש לי קוצר שגורם לי לאי שקט ועצבים הלכתי לסורוקה עם לא עושים כלום מה אני עושה בבקשה אפשר לץעיץ איתך בטלפון משו תודה

יש לפנות לחדר מיון של בית חולים אוניברסיטאי קרוב למקום מגוריך. אם מצבך הוחמר אחרי שנבדקת בסורוקה, וזה בית החולים הקרוב אליך -- שוב ופנה אליהם. אם ירצו לשחררך שנית -- בקש שיאמרו לכך מהי האבחנה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים