בדיקת CT ראש ו-CTA חשד ל-TIA

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

03/05/2018 | 07:34 | מאת: ריקי

שלום רב, לפני שלושה חודשים היה חשד ל-TIA חולף. עברתי בירורים - אקו לב, דופלר וכו'. כעת רופא נוירולוג הפנה אותי ל-CT ראש ו-CTA אנגיו עורקי צוואר. שאלתי: האם עדיין אפשר לראות משהו בבדיקה אחרי שלושה חודשים? ואם כן - מה ניתן לעשות. אשמח לתשובה. תודה רבה.

לריקי שלום רב, התשובה מותנית בחלקה במה הראו הבדיקות שעברת. אם לא עברת CT מח -- לעתים מעוניינים לוודא את מרקם המוח, הן ברמת מחלות כלי דם, הן ברמת גידולים, והן ברמת מחלות של אבדן רקמה. ככלל - כדאי לבדוק עם הרופא השולח למה מתכוון. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים