רגליים שורפות גב תחתון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

15/04/2018 | 09:32 | מאת: אמיר

שלום לפני מס' חודשים עשיתי MRI בענין כאבי גב מאוד חזקים רצ"ב תוצאות ה MRI הייתי כמעט בשלב לתאם עבורי ניתוח אך לאחר מס' טיפולי כירופרקטיקה וזריקה תחת שיקוף הכאבים השתפרו ולשמחתי כמעט ואין כאבים מה שלא עבר לי זה תחושה של שריפה ברגל ימין לאורך כל הרגל ממש עד המפשעה תחושת השריפה היא במהלך כל היום האם זה קשור לתוצאות ה MRI המפורטות ? אודה מאוד לחוות דעתך מה מומלץ לעשות עם זה מודגם בלט דיסק דיפוזי כולל אינרופורמינלי ימני עם לחץ על השק ולחץ על - L4-L5 השורשים והיצרות של הפורימנה נוירלית מימין. מודגם דיסק פרוץ פוסטו-לטרלי וסאברטיקולרי שמאלי עם לחץ ניכר על השק - L5-S1 בצידו השמאלי ועל השורשים משמאל כולל לחץ ניכר על השורש בריצס הלטרלי משמאל והדיסק נמשך אינטרא-פורמינלי משמאל ומצר גם את הפורמינה הנוירלית משמאל.

לאמיר שלום, יעוץ פרטני מחייב בדיקה ואינו יכול להעשות בהתכתבות. ראה הפוסט שלי בנידון מהיום. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים