קרישי דם בריאות חשד לדלף בVA שנט או VP שנט

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

06/04/2018 | 07:40 | מאת: דוד

חג שמח פרופסור כרמל רציתי לשאול שאלה מקצועית ,אך אקדים בסיפור הרקע נולדתי לפני 44 שנה עם המי פרזיס כתוצאה מעודף מים במוח בגיל חצע שנה התקין דוקטור ישראלי ז"ל בבית חולים בלינסון VA שנט שניקז עד גיל 16.5 ואז הותקן לי VP שנט בלי להוציא את הקודם ברבות השנים עברתי ניתוח בריאטרי שבעקבותיו הישלתי 80 קילו ממשקלי.לאחרונה נתקלה אצלי לחץ ריאתי מוגבר הייתי אצל פרופסור פוקס שסובר שצריך להוציא את קרישי הדם .אך בשל ההתקנים הכרורגיים הישנים מבקש חוות דעת נוירוכרורגית . שאלתי היא מתחלקת לשלוש האם הוצאת השנטים הכרכית האם שנטים דולפים לאחר שנים רבות והאם נכונה הסברה כי קרישי דם מהשנטים דולפים ברבות השנים לריאות האם ניתוח זה מסוכן ומסכן את המטופל והאם הוצאת השנטים הכרכית .אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית

לדוד שלום, אתה זקוק לחוות דעת פרטנית מנוירוכירורג עם נסיון בשנטים. ברר מי החליף את ד"ר ישראלי בבי"ח בילינסון, ופנה אליו לפגישה מסודרת לשם קבלת חוות דעתו. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים