פגיעה אולנרית

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

01/03/2018 | 11:15 | מאת: קוראת קבועה

שלום דוקטור, אני סוכרתית 38 שנים. בשנים האחרונות אני חווה התכווצות שרירים עוויתית חזקה בכף יד שמאל, שנגרמת כאשר אני מנסה לאחוז חפצים קטנים. בבדיקת EMG נמצאה פגיעה אולנרית קלה באזור מרפק שמאל. גלי F תקינים, ואין עדות ל CTS. שאלותי: האם הנ''ל מעיד על נוירופתיה סוכרתית? האם יש טיפול? האם המצב עלול להחמיר? תודה רבה!

רב תודות על פנייתך. עליך להגיע לבדיקת נוירולוג כדי לתת מענה לשאלותייך, ולבחון אפשרויות טפוליות. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים